SIBIU - +40 756-079 272 / +40 745-669 419 | BRAȘOV - +40 745-999 593 | BUCUREȘTI - +40 748-101 387

Soluții și servicii de calitate pentru construcții și amenajări

Ne plac foarte mult clădirile. Atât de mult, încât din 2005 și până astăzi am livrat soluții potrivite de finisaj pentru mii dintre cele nou construite sau renovate în Sibiu, Brașov și București. Mari sau mici, noi sau vechi, de locuit sau industriale, clădiri obișnuite sau monumente istorice, pentru toate avem soluția potrivită stării în care se află și viziunii estetice a clientului.

Succesul de care ne bucurăm astăzi se datorează portofoliului complex, care ne permite să oferim soluții, serviciilor pe care le oferim și, nu în ultimul rând, loialității clienților noștri.

 

Portofoliu complex

Încă de la început, ne-am propus să oferim soluții pentru construcții și amenajări în funcție de specificul fiecărui proiect.

Solicitările primite de la clienții noștri constructori, fiecare problemă cu care s-au confruntat și pentru care au avut nevoie de o soluție, au contribuit la construirea portofoliului complex pe care îl oferim astăzi și pe care îl îmbogățim permanent cu ajutorul partenerilor noștri.

Produsele din portofoliu provin de la producători care investesc continuu în cercetare pentru a oferi soluții pliate pe cerințele pieței moderne de construcții: KRAFT PAINTS, HASIT, SINIAT, URSA, SWISSPOR, TYTAN și HARDEX.

 

Servicii de calitate

Echipa de vânzări este foarte bine pregătită din punct de vedere tehnic pentru a face față solicitărilor și pentru a găsi soluțiile potrivite proiectelor în care sunt implicați partenerii noștri constructori și zugravi.

Am amenajat un Showroom destinat exclusiv profesioniștilor în construcții, un spațiul în care se pot purta discuții și oferi soluții pe baza documentației și mostrarelor puse la dispoziție de furnizorii noștri.

Ca în orice activitate, pot apărea probleme, dar acestea sunt întotdeauna rezolvate în cel mai scurt timp posibil. Pentru echipa noastră de vânzări, cel mai important lucru este satisfacția clientului.

Serviciile noastre nu se limitează la consiliere.

Practic, suntem alături de client din faza de pre-vânzare, când se stabilesc produsele necsare, până finalizarea lucrării. Avem în centrul de colorare două mașini de nuanțat și pigmenți de foarte bună calitate de la KRAFT PAINTS. Aici colorăm vopsele, tencuieli, emailuri și lacuri pentru lemn după cartelele KRAFT, RAL și, la nevoie, după fantezia designerului de interior.

Pentru cei care preferă să își facă singuri lucrările de renovare, am deschis la sediul nostru din Sibiu un magazin în care, pe lângă vopsele, emailuri și amorse, găsiți unelte și accesorii pentru zugrăvit, articole electrice, articole pentru instalații sanitare, materiale de izolare sliconice și poliuretanice etc.. În magazin veți beneficia și de consiliere dacă aveți nevoie.