SIBIU - +40 756-079 272 / +40 745-669 419 | BRAȘOV - +40 745-999 593 | BUCUREȘTI - +40 748-101 387

Vezi. Atingi. Te convingi.

Am amenajat un spațiu potrivit pentru consiliere, un Showroom destinat exclusiv profesioniștilor în construcții.

Pentru a oferi cea mai bună soluție pentru un proiect este adesea nevoie nu doar de documentație ci și de mostre aplicate, cartele de culori, cataloage de structuri de tencuieli și altele.

Știm din experiența anilor anteriori cât de important este pentru clienții noștri să vadă cum arată un produs aplicat, să poată atinge și studia textura, să aibă în fața ochilor un paletar de culori din care să poată alege cea mai bună combinație de culori pentru lucrările în curs.

Prezentarea unui produs nou este, de asemenea, mai bine susținută dacă există, pe lângă documentație, și materiale vizuale, care pot fi atinse, pe care se pot face demonstrații.

În showroom-ul nostru, veți găsi toate acestea. Furnizorii noștri ne pun la dispoziție cataloage, filmulețe, cartele de culori și mostre aplicate pentru a ușura procesul de alegere a celei mai bune soluții.

Competența echipei noastre, împreună cu ambianța și dotările din showroom vor transforma procesul de consiliere într-o experiență profitabilă și plăcută.