SIBIU - +40 756-079 272 / +40 745-669 419 | BRAȘOV - +40 745-999 593 | BUCUREȘTI - +40 748-101 387

Avem și culoarea ta.

Culoarea are un rol atât de important în viața noastră. Auzim din ce în ce mai des ”Nu vreau alb. Casa mea nu este spital”. De fapt, dominația albului a încetat chiar și în spitale tocmai pentru că oamenii se simt mai bine când sunt înconjurați de culori. În centrele noastre de colorare din Sibiu, Brașov și București avem tot ce ne trebuie pentru a putea oferi finisaje colorate în sute de nuanțe.

 

Da, avem și culoarea ta!

 

Trebuie doar să hotărăști ce vrei să colorezi: vopsea lavabilă de interior, vopsea lavabilă de exterior, tencuieli decorative, emailuri sau lac pentru lemn.

Prin partenerul nostru, KRAFT PAINTS, dispunem de un sistem de nuanțare perfomant, cu pigmenți de foarte bună calitate și baze de colorare datorită cărora putem obține de la cele mai pale până la cele mai intense culori.

Sistemul de nuanțare KRAFT MIX permite obținerea oricăreia dintre culorile din cartela KRAFT pentru toate produsele disponibile cu baze de nuanțare, inclusiv emailuri, lucru mai rar întâlnit în piață. Emailurile se colorează după cartela RAL.

Ne bucurăm de aprecierea designer-ilor de interior pentru că au fost situații în care am creeat, cu ajutorul specialiștilor de la KRAFT PAINTS, rețete de nuanțe speciale.